表乜撚野吖

政治吹水最緊要和平
回覆文章
頭像
alexchrome

表乜撚野吖

文章 alexchrome »

通唔通過跟本都係同一個結果 - 最終做凸手嗰個都係大陸指定嘅人
圖檔
頭像
milo

Re: 表乜撚野吖

文章 milo »

alexchrome 寫: 通唔通過跟本都係同一個結果 - 最終做凸手嗰個都係大陸指定嘅人
無錯,你講得岩,但否決左就等佢唔可以用民選特首呢個名出黎招搖撞騙
頭像
trytrysin

文章 trytrysin »

milo 寫:
alexchrome 寫: 通唔通過跟本都係同一個結果 - 最終做凸手嗰個都係大陸指定嘅人
無錯,你講得岩,但否決左就等佢唔可以用民選特首呢個名出黎招搖撞騙
:onion66: :onion66: :onion66:
頭像
szekt

文章 szekt »

trytrysin 寫:
milo 寫:
我要投票呀 :onion19: :onion19: :onion19:
頭像
bobby chu

文章 bobby chu »

szekt 寫:
trytrysin 寫:
milo 寫:
我要投票呀 :onion19: :onion19: :onion19:
圖檔
圖檔
回覆文章