大阪、京都

nomed

大阪、京都

Post by nomed »

下個月會去三四日
有乜近近地既地方推介 一日遊
有田園可以同小朋友享受下夏天?
Northstar

Re: 大阪、京都

Post by Northstar »

hong d d...but up-to-date

京都 11 個最適合小孩子的親子景點
http://lovetogo.tw/201501_kansai/kid-kyoto/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;

大阪 20 個最適合小孩子的親子景點
http://lovetogo.tw/201501_kansai/kid-osaka/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;

神戶 12 個最適合小孩子的親子景點
http://lovetogo.tw/201501_kansai/kid-kobe/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
wmmokk

Post by wmmokk »

上星期去完 :

和哥山adventure world , 可以坐車或步行近距離睇長頸鹿,犀牛

大阪市立自然史博物館同植物園 , 有荷花池, 重有好多蟬

Legoland記得要預約

梅小路公園及蒸氣機關車館重有個零月就閉館 , 有興趣可以去吓
韋信

Post by 韋信 »

你唔係四月去完黎咩?
nomed

韋信 wrote: 你唔係四月去完黎咩?
上次郵輪去唔成日本去左越南
當時我老婆見個仔失望到喊,就din起上黎即刻定飛去日本4日 ^:)^
nomed

wmmokk wrote: 上星期去完 :

和哥山adventure world , 可以坐車或步行近距離睇長頸鹿,犀牛

梅小路公園及蒸氣機關車館重有個零月就閉館 , 有興趣可以去吓
謝謝提我
Legoland訂左飛
^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^

我比較想去D鄉郊一日遊
唔知係咪細個睇卡通睇得多
"男主角夏天番鄉下,蟬叫...etc" :))
kurobomb

Post by kurobomb »

去和歌山或者岡山摘下生果ok唔ok? :-?
wmmokk

Post by wmmokk »

nomed wrote:
wmmokk wrote: 上星期去完 :

謝謝提我
Legoland訂左飛
^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^

我比較想去D鄉郊一日遊
唔知係咪細個睇卡通睇得多
"男主角夏天番鄉下,蟬叫...etc" :))
蟬係市區已經有,我係日本橋十字路口花槽已經見到幼蟲係到爬 ;))
韋信

Post by 韋信 »

當時我老婆見個仔失望到喊,就din起上黎即刻定飛去日本4日 ^:)^
你真係好老公同好老豆 :x
nomed

韋信 wrote:
你真係好老公同好老豆 :x
係我老婆話要訂
我只係企係度 %-(
Post Reply