歡樂時光之“新天地”

歡迎開開心心齊吹水
Post Reply
逼咸

Re: 歡樂時光之“新天地”

Post by 逼咸 »

逼咸

逼咸

逼咸

逼咸

寫真以旅遊為主題,原來係因為佢哋嘅友情亦係由旅遊開始

姓名:張沛樂(Charlotte沙律) 年齡:26歲 三圍:33E、24、35

兩人都參選過ViuTV嘅選美

Kimi話:「我哋喺ViuTV嘅選美開始熟,之後仲相約兩pair人一齊去日本旅行。」

姓名:趙詠瑤(Kimi) 年齡:26歲 三圍:32D、24、35

沙律同Kimi期望今次真寫大賣

https://hk.entertainment.appledaily.com ... 6/58486701" onclick="window.open(this.href);return false;
逼咸

攝影:仇志德

書展寫真戰呢幾年已經冇乜睇頭,當大家都冇乜意欲追看嘅時候,今年竟然有突破性嘅發展,松岡李那嘅男友視角拍攝同楊思琦童顏噴血寫真,都讓人期待,而有睇頭唔止佢哋,仲有33E張沛樂(沙律)同32D趙詠瑤(Kimi),佢哋以孖妹姿態推出旅遊寫真《閨蜜遊記》,仲用咗一星期時間由台北影到台南,性感留住閨密回憶。

沙律同Kimi已經名花有主,一個男友係林耀聲,一個已為人妻,但係今次寫真拍攝依然豁出去大晒性感底線,寫真以旅遊為主題,原來佢哋嘅友情亦係由旅遊開始,Kimi話:「我哋喺ViuTV嘅選美開始熟,之後仲相約兩pair人一齊去日本旅行,記得浸溫泉嗰日我哋好期待沙律除晒衫,睇完真係嘩嘩聲,一個等如我哋兩個,到o依家已經睇慣晒,覺得冇得同佢比,o依家去旅行都成日一齊沖涼。」

沙律同Kimi期望今次真寫大賣,沙律話:「希望大家諗起Kimi就諗起沙律,諗起沙律就諗到Kimi。o依家每日都慶祝緊㗎喇。」而Kimi就話希望「兩姊妹」可以繼續去旅行,寫真成績好嘅話明年就單飛出寫真咁話。

姓名:張沛樂(Charlotte沙律)
年齡:26歲
三圍:33E、24、35
入行經過:模特兒出身,參加美選D.n.A進入8強,現主力拍電影與網劇
拍攝經驗:電影《特區》、《作家的謊言》、《催眠裁決》等,網劇《向西聞記 PTGF》、《蝕日風暴》等

姓名:趙詠瑤(Kimi)
年齡:26歲
三圍:32D、24、35
入行經過:模特兒出身,參加美選D.n.A後加入ViuTV,成為主持兼藝人,曾拍攝電影與網大,同時是youtuber

拍攝經驗:電影《同囚》、《鬼網》、《我的情敵女婿》等,網劇《女明星失踪事件》、《香港風電之教父》等

採訪:羅慧敏
攝影:仇志德
攝錄:廖達燊

33E張沛樂(沙律)同32D趙詠瑤(Kimi)以孖妹姿態推出旅遊寫真《閨蜜遊記》

沙律同Kimi已經名花有主

但係今次寫真拍攝依然豁出去大晒性感底線

26歲嘅Kimi已經係人妻

Kimi話去旅遊最期待就係睇沙律除衫

Kimi仲話第一次睇嘅時候真係睇到嘩嘩聲

同樣26歲嘅沙律同男友林耀聲感情穩定
逼咸

三上悠亞轉攻K-POP後為當地男士雜誌拍寫真。

日本AV界小天后三上悠亞「演」而優則唱,佢排除萬難終於組成三人女子組合Honey Popcorn進軍K-POP界,早前推出首支歌曲《Bibidi Babidi Boo》後,更於韓國舉辦見面會慰藉當地男粉絲。

Honey Popcorn由三位原本係偶像嘅AV女優組成,除主將三上悠亞外,仲有櫻萌子同埋松田美子。最近,三人就齊齊為韓國男士雜誌《MAXIM》拍攝性感寫真,剝慣衫嘅三上悠亞對於為韓國刊物開工,佢表示同拍日本寫真好唔同,事關呢次嘅靚相標榜時尚風格,令佢感覺新鮮且拍攝過程亦好開心,呢本書今日已在韓國上架,更會隨書附送三上悠亞嘅8月份水着日曆o添!

三上悠亞登上今期韓國雜誌《MAXIM》。

Honey Popcorn齊齊性感上陣。

三上悠亞大讚呢輯韓風寫真好有新鮮感。

佢話拍攝過程好新鮮亦相當開心。

仲隨書附送三上悠亞嘅8月份水着日曆。

https://hk.entertainment.appledaily.com ... 5/58483470" onclick="window.open(this.href);return false;
逼咸

攝影:曹家誠

Rose Ma(馬俊怡)趁書展推出寫真集《初次》,今日佢去到灣仔書展舉行簽書會同fans見面。寫真出咗幾日,問到佢銷情如何?佢就唔敢問:「始終都係第一次出寫真,好緊張又好擔心,到最後先問。今次花咗好多心機,有啲朋友讚造型靚,去到日本影,問當地暴走族借貨車,又做咗啲啱嘅衫影。自己嚟緊幾日有時間,會喺傍晚時間落嚟再見到書展。」Rose Ma今日都幾性感,着住吊帶裙谷4吋事業線,活動中段,今日靚女女神設計師Lilian Kan都有搞簽名會,所以佢就專誠去咗同Rose Ma交換簽名書。

o靚模Diva日前同大劉發生鬧戰,被大劉指係「整容怪物」(新聞連結: https://bit.ly/2JFe9xh" onclick="window.open(this.href);return false; ),Rose Ma本身認識Diva,兩人之前喺遊戲機活動曾經合作,Rosa Ma話都有留意到新聞,佢話:「我冇喺現場,唔係太了解當時事發係點樣。無論對與錯都好,都唔好人身攻擊囉,點解要咁樣樣?即使係嗌交都唔好人身攻擊,自己都有試過同人有爭拗,對方都試過人身攻擊我,我就選擇離開,唔同佢嘈。唔應該用自己個套諗法套咗人哋身上面。」

Rose Ma今日勁性感到灣仔出席簽書會。

Rose Ma曾與Diva合作,佢話有留意Diva同大劉嘅新聞,佢話唔應該人生攻擊。

現場好多龍友影相。

活動中途,Lillian Kan入嚟交換簽名書。

Lillian Kan今年都出咗文字相集。

https://hk.entertainment.appledaily.com ... 1/58470252" onclick="window.open(this.href);return false;
逼咸

桃月梨子(桃月なしこ)今年22歲,是一位現役護士,也是著名的Cosplayer,工作時是天使,下班後是小惡魔,如此獨特的話題性,加上她本身擁有E杯美胸,讓她贏得寫真出道的機會。她現時每星期有一半時間在醫院工作,同事都知道她的寫真事業,但病人並不知道,並說就算兩邊兼顧很辛苦都不會辭去醫院的工作。今她她再度發揮Cosplay 本領,除了本職的護士,還扮演性感警察、醫生、空姐,甚至是新娘,小心被她逮捕!
逼咸

Post Reply