歡樂時光之“新天地”

歡迎開開心心齊吹水
Post Reply
逼咸

Re: 歡樂時光之“新天地”

Post by 逼咸 »

逼咸

逼咸

逼咸

今年寫真燕瘦環肥乜都齊,真係要細心挑選。

一年一度嘅香港書展將於下周三(18日)開鑼,寫真集屬兵家必爭之地,戰況一觸即發!今年除咗人母楊思琦、日模松岡李那同輕熟女甄詠珊加入戰團外;o靚模組別可以話係燕瘦環肥乜都有,上圍由A Cup至H Cup,但勝在唔遮掩。或許大家會花多眼亂,《蘋果》就幫手嚴選十本純天然至索寫真,打假波同整容樣「盡力」篩走,睇吓邊本最啱你心水?

1. 楊思琦《Miss Szeki 2018》
楊思琦出名童顏,雖然40歲先出寫真,但一啲都唔輸蝕畀一班後生女。話晒係2001年冠軍級港姐,論知名度已經贏晒,加上34D、25、34 嘅噴血身材,唔少網民都讚佢仲fit過未生之前。而思琦今次亦去咗馬來西亞五日四夜取景,當中除咗有靚相之外,仲有文字配合分享思琦嘅成長及內心世界。

2. 松岡李那《I’m Yours》
想日模松岡做你女朋友?唔係有錢先至得!買番本寫真集或許會滿足到你願望,因為松岡今次呢本以「男友視覺」出發嘅寫真,完全畀你有拍拖感覺,松岡走遍香港大小角落包括旺角菜街,大牌檔等等,仲會騷「蜜桃胸」同豐臀,令人想入非非。

3. 沙律 X Kimi《閨密遊記》
嫌一個人太悶?沙律(張沛樂)同Kimi(趙詠瑤)今年以孖妹姿態帶大家遍遊台灣,由台北玩到落台南。佢哋今次換咗30幾個造型,除咗有泳衣、睡衣、內衣呢類例牌裝束外,仲會有浸溫泉嘅全裸相,佢哋話係兩個女仔互影,性感呎度去到邊?就真係要買番本嚟睇真啲。

4. 楊嘉文 《My Double May》
今年寫真戰中最「重量Cup」嘅靚模!年僅21歲嘅楊嘉文(Kana)擁有32H驕人上圍,比例上喺有少少誇張,但佢今次就玩鄰家女孩Feel,走均公園、巴士站、機舖等貼地場景,同大家展開一場尋覓青春之旅。

5. Rose Ma 馬俊怡 《初次/RoseMa First Album》
電競女神Rose Ma(馬俊怡)推出處女寫真,投資六位數拉大隊去東京取景。今次佢真係好努力keep fit,當中以內衣造型最性感,大騷34D豐滿上圍。另外,仲有好貼地嘅「乾物女」造型,同去到男人最熟悉嘅泳池"That Pool" 影相,但Rose Ma就叫大家唔好訛咁多,其實冇咩唔同喎。

6. 甄詠珊《惡人菊 CHANGE 甄詠珊》
前女子組合Freeze成員甄詠珊,由歌手變演員,由隆胸再拆彈,人生經歷過好多起跌。37嘅甄詠珊早前憑大台劇《果欄中的江湖大嫂》扮演「惡人菊」成功入屋,乘着其人氣,決定今年推出影集,更請埋著名攝影師葉青霖門生金永峰操刀,遠赴歐洲取景,當中有喺巴塞隆拿沙灘影嘅水著照。在云云女星寫真及影集中,只有甄詠珊的影集,成功爭取在書展的會場內,舉行簽名會。

7.伍倩彤《Find Me In Praha》
有「嫩版張曼玉」之稱嘅伍倩彤(Gillian),係第四代「邦民女」之一,最近加盟「耀榮文化」旗下,即獲公司力捧推出處女寫真集。佢唔玩少女風,而係遠赴布拉格展現性感貴氣。寫真集中,Gillian穿着知名品牌嘅內衣同服飾,換上超過二十套服裝,拍攝逾二千張照片,期間遇上大雪,雖然着得好少布,但佢仍保持專業,順利完成。
逼咸

8.周鎧彤《周鎧彤 大不彤》
擁有F Cup上圍嘅「巨胸張曦雯」周鎧彤,加入娛樂圈7年,今年佢決定推出一本唔賺錢嘅寫真,因為佢打算將收益扣除成本,捐去特殊學校。講番本寫真,當然不乏噴血造型,佢搵咗一男一女攝影師操刀,去到台灣郊區拍攝,希望從唔同嘅角度,透現出歐美風格及女性美感。

9.簡幗儀《This is Lilian for u》
Lilian有「靚女女神設計師」之稱,擁有靚樣、好身材,最重要係佢本身係設計師加上自己有公司,真係一個才女,今次係佢第四次出寫真,而當中所有嘅造型都係Lilian自己諗。今次Lilian新書主力會分享啲小秘密,當中都係讀者朋友發問嘅問題,所以想了解多啲Lilian就唔可以錯過呢本書喇。

10.楊曉穎 《My...First Sharon》

「陳嘉容師妹」27歲嘅楊曉穎向來都好proud of自己嘅A級,今年單飛殺入書,喺寫真集中演繹十多個造型,其中一個主題帶你闖入私人密室,而呢個密室就係佢屋企嘅睡房,本身習慣裸睡嘅佢,喺寫真中呈現,裸露全背還露少少股隙,十分誘人。

楊思琦《Miss Szeki 2018》 三圍﹕34D、25、34 年齡﹕40

楊思琦身材真係fit過未生之前。

松岡李那《I\\'m Yours》 三圍﹕33C、25、35 年齡﹕32

松岡李那都玩濕身誘惑
逼咸

張沛樂、趙詠瑤《閨蜜遊記 台灣篇》 三圍﹕33E、24、35(沙律)-26歲 32D、24、34(Kimi)-26歲

沙律晒巨胸

姊妹一齊浸溫泉

楊嘉文《My Double May》 三圍﹕32H、28、38 年齡﹕21

楊嘉文自認大份,但勝在上圍豐滿。

馬俊佁《初次 Rose Ma》 三圍﹕34D、26、35 年齡﹕24歲

Rosa Ma為寫真努力keep fit
逼咸

甄詠珊《惡人菊 CHANGE 甄詠珊》 三圍﹕34C、25、35 年齡﹕37歲

遠赴歐洲取景

伍倩彤《Find Me In Praha》 三圍﹕33C、24、34 年齡﹕25

換上多套品牌內衣
逼咸

周鎧彤《周鎧彤 大不彤》 三圍﹕32F、24、33

姿勢相當誘人

簡幗儀《This is Lilian for u》 年齡﹕30歲

Lilian每一個造型都係自己設計

Lilian今次會分享好多小秘密

又靚又有才華

白恤衫玩濕身透視

楊曉穎 《My...First Sharon》 三圍﹕32A、23、33 年齡:27歲

楊曉穎,雖然得A Cup身材,但裸露全背還露少少股隙,十分誘人

https://hk.entertainment.appledaily.com ... 4/58429119" onclick="window.open(this.href);return false;
逼咸

今次係Lilian第四本書

今年出寫真嘅靚女有唔少,但要數的話,一定要數靚女女神設計師Lilian Kan(簡幗儀)嘅《This is Lilian for u》。今次係Lilian第四次出書,同以往幾本一樣,唔會係純寫真,而係文字同相片結合而成嘅作品,一方面可以睇下Lilian分享佢身邊嘅事同心得,另一方面又可以睇到Lilian自己諗嘅造型,當然唔少得Lilian一向嘅性感作風啦。

今次《This is Lilian for u》Lilian就會分享好多唔同嘅小秘密,佢話當中好多都係讀者朋友問嘅問題,因為佢想有多啲交流。比起上次三本書,Lilian指今次嘅字數會少咗,但就多咗好多相,當中超過30個造型。

之前Lilian喺佢嘅直播講過,嚟緊會推出男裝,不過就唔會喺今次本書提到,但Lilian就話:「不過好快會出世啦!好期待!」咁多位男士真係可以期待下Lilian設計嘅男裝喇。

Lilian話今次嘅字數會少過上次三本,但多好多相

Lilian會喺書入面分享好多唔同嘅小秘密

即使係咁性感嘅兔女郎裝,Lilian都一樣咁有仙氣

好甜啊!

Lilian指今次嘅字數會少咗,但就多咗好多相

喂呀!

Lilian真係好靚!

點解可以笑得咁甜!

https://hk.entertainment.appledaily.com ... 4/58434887" onclick="window.open(this.href);return false;
逼咸

攝影:林賓尼

今年21歲擁32H上圍嘅楊嘉文(Kana),同來自台灣現年26歲嘅34D台灣模特兒潘潘,將喺嚟緊18號書展推出寫真,今日兩人就率先現身佐敦出席發佈會。以綠色比堅尼示人嘅Kana,同著上紅色比堅尼嘅潘潘首先喺活動上交換T恤,然後用足球機打「友誼波」及互餵雪糕。

Kana受訪時話今次寫真內,大部分時間都真空上陣,其中一輯家居服造型更僅穿小背心,今次係首次影寫真,男友及家人亦好支持,佢話:「佢好支持我入呢一行!」擁H Cup身材嘅佢話平日著背心出街會俾人眼望望:「又試過俾人偷拍然後放相上咸網。」

至於潘潘受訪時表示寫真中最性感嘅場面為全祼,僅做咗安全措施喺泳池邊影相,現場只有一條毛巾遮身,問到可有尷尬?潘潘話:「當時天氣太凍,沒有想到尷尬的問題。」又話知道自己上圍突出,唔知同自細喜歡食雞扒有無關係。目前單身佢又話如果有合適對象,香港男士都會考慮。

左邊個位係Kana,右邊係台灣模特兒潘潘。

潘潘寫真中最性感嘅場面為全祼。

Kana喺寫真都真空上陣。

之後交換波衫。

又打「友誼波」。

同食雪糕。

佢話男友同家人都好支持佢入行。

潘潘喺泳池邊影相,現場只有一條毛巾遮身。

https://hk.entertainment.appledaily.com ... 4/58442728" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply