最後一晚

政治吹水最緊要和平

最後一晚

文章京. » 週四 12月 11, 2014 12:21 am

人頭湧湧,冇賣悲情,冇賣憤怒
頭像
京.

Re: 最後一晚

文章bobby chu » 週四 12月 11, 2014 9:09 am

一陣出力啲<偶>落去啦喂。。圖檔

http://tv.on.cc/live/index.html
圖檔
頭像
bobby chu

文章szekt » 週四 12月 11, 2014 10:31 am

清到場,但仇恨已種,屍裂不能修補。政唔政改在好多後生已唔係最大問題,係階級鬥爭 :onion57: :onion57: :onion57:
頭像
szekt

文章trytrysin » 週四 12月 11, 2014 2:22 pm

szekt 寫:清到場,但仇恨已種,屍裂不能修補。政唔政改在好多後生已唔係最大問題,係階級鬥爭 :onion57: :onion57: :onion57:

老毛嗰套 :ymblushing: :ymblushing:
頭像
trytrysin

文章szekt » 週四 12月 11, 2014 3:21 pm

trytrysin 寫:
szekt 寫:清到場,但仇恨已種,屍裂不能修補。政唔政改在好多後生已唔係最大問題,係階級鬥爭 :onion57: :onion57: :onion57:

老毛嗰套 :ymblushing: :ymblushing:

力屎係不斷 :onion47: :onion47: :onion47:
頭像
szekt

文章nomed » 週四 12月 11, 2014 11:53 pm

szekt 寫:

力屎係不斷 :onion47: :onion47: :onion47:

歷史會話係催淚彈引發佔中
定佔中三子?
頭像
nomed

文章szekt » 週五 12月 12, 2014 12:30 am

nomed 寫:
szekt 寫:

歷史會話係催淚彈引發佔中
定佔中三子?

歷史會話係英國人有計劃地留下催淚彈,自動發射,引發受全地球不認同的佔中運動
:onion48: :onion48: :onion48:
頭像
szekt

回到 政治吹水區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客