又話唔講政治嘅

政治吹水最緊要和平

Re: 又話唔講政治嘅

文章wmmokk » 週三 12月 03, 2014 9:40 am

oldlee 寫:
京. 寫:
bobby chu 寫:
京. 寫:
Andy Lam 寫:
szekt 寫:
szekt 寫:
r32 寫:
conjai 寫:個shxxxxr最積極開政治post =))

亦正亦邪 :-?

咁抬舉。。 :onion36: :onion36: :onion36:

各自表述,唔好用d難聽既字眼去攻擊人就ok la

呢樣話9G佢。。圖檔

有時睇到好火 :fuck: :fuck: :fuck: :fuck:

師兄睇得明佢啲嘢咁犀利。。 ^:)^ ^:)^ ^:)^

之前可能我記憶好..呢條大話精9up吹水佢就叻...前言不對後語無數次...

所以我當年咪成日x爆佢囉

阿京,同我出嚟,隻抽。。 :onion115: :onion115: :onion115:

格劍岩唔岩? :onion36: :onion36: :onion36: :onion36:

:onion212: :onion212: :onion212: :onion212:

:)) :)) :))
頭像
wmmokk

文章v234567 » 週三 12月 03, 2014 10:09 am

szekt 寫:
szekt 寫:
r32 寫:
conjai 寫:個shxxxxr最積極開政治post =))

咁抬舉。。 :onion36: :onion36: :onion36:

呢樣話9G佢。。圖檔

有時睇到好火 :fuck: :fuck: :fuck: :fuck:

^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
圖檔
頭像
v234567

文章Fuji » 週三 12月 03, 2014 10:35 am

wmmokk 寫:
oldlee 寫:
京. 寫:
京. 寫:
Andy Lam 寫:
szekt 寫:
szekt 寫:
r32 寫:

呢樣話9G佢。。圖檔

之前可能我記憶好..呢條大話精9up吹水佢就叻...前言不對後語無數次...

所以我當年咪成日x爆佢囉

阿京,同我出嚟,隻抽。。 :onion115: :onion115: :onion115:

格劍岩唔岩? :onion36: :onion36: :onion36: :onion36:

:onion212: :onion212: :onion212: :onion212:

:)) :)) :))

一句到尾,話佢on9驚佢嬲 :-bd
頭像
Fuji

文章szekt » 週三 12月 03, 2014 10:37 am

v234567 寫:
szekt 寫:
szekt 寫:
r32 寫:

呢樣話9G佢。。圖檔

^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^

B-) B-) B-)
頭像
szekt

文章西藏禿鷹 » 週三 12月 03, 2014 11:25 am

果邊本來都只係睇(.)(.) post...其他都話之你...

睇見你地講, click 一 click 過去望吓...

竟然(終於)有厭惡感...走都走唔切...
頭像
西藏禿鷹

文章szekt » 週三 12月 03, 2014 11:29 am

西藏禿鷹 寫:果邊本來都只係睇(.)(.) post...其他都話之你...

睇見你地講, click 一 click 過去望吓...

竟然(終於)有厭惡感...走都走唔切...

I deleted the bookmark on my mac, mobile and tablet finally :-bd :-bd :-bd
頭像
szekt

文章alexchrome » 週三 12月 03, 2014 11:44 am

圖檔
頭像
alexchrome

文章過路人 » 週三 12月 03, 2014 11:51 am

冇入去睇, 但想講

叫人唔好討論政治, 其實已經係一種政治取態
反對人地政見, 亦代表自己已經 take 左 side
頭像
過路人

文章alexchrome » 週三 12月 03, 2014 11:53 am

分身仔 ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
圖檔
頭像
alexchrome

文章炒飯俠 » 週三 12月 03, 2014 11:55 am

過路人 寫:冇入去睇, 但想講

叫人唔好討論政治, 其實已經係一種政治取態
反對人地政見, 亦代表自己已經 take 左 side

EXACT7LY~!!
頭像
炒飯俠

上一頁下一頁

回到 政治吹水區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 15 位訪客