睇完圍dup條片........

政治吹水最緊要和平
黑熊100

睇完圍dup條片........

Post by 黑熊100 »

我接受係戰場當中互dup, 但離開戰場後私刑,咁就真係令我極反感。 9up完!!!!
alexchrome

Re: 睇完圍dup條片........

Post by alexchrome »

黑熊100 wrote: 我接受係戰場當中互dup, 但離開戰場後私刑,咁就真係令我極反感。 9up完!!!!
dup 個休班警單野?
黑熊100

Post by 黑熊100 »

果報提都無提過 :fuck: :fuck:
Evan

Post by Evan »

前面有好多嘢睇唔倒,重有,休班警察點解身上有警棍?警察落班要繳械,除非警務處長書面批準,否則你就係非法管有武器! :fuck:
wmmokk

Post by wmmokk »

迴光返照好膠 =))
szekt

Post by szekt »

Evan wrote: 前面有好多嘢睇唔倒,重有,休班警察點解身上有警棍?警察落班要繳械,除非警務處長書面批準,否則你就係非法管有武器! :fuck:
似便衣多d :onion57:
bobby chu

Post by bobby chu »

szekt wrote:
Evan wrote: 前面有好多嘢睇唔倒,重有,休班警察點解身上有警棍?警察落班要繳械,除非警務處長書面批準,否則你就係非法管有武器! :fuck:
似便衣多d :onion57:
係咪話要<拉返差館老強嗰單>。。 :onion113: :onion113: :onion113:
alexchrome

Post by alexchrome »

藍絲 mode : 點解咁多差人唔dup凈係dup佢? 一定係做左d衰野先比人dup啦

狗官 mode : 條片只係睇到成件事嘅小部份又剪接過 , 難以單憑片段判斷 , 示威者制服警方時,將他們壓在地上,難免會有擦傷,但不會有太大傷害, 如果示威者太斯文會「做唔到野」市民已十分忍讓及克制,希望警察體諒

警渣 mode :「佔領」行動變得無了期,前線示威者所受的壓力巨大,示威者也是人,受太大壓力隨時「爆煲」,毆打警察屬個別事件,重申示威者係「光明磊落」。
szekt

Post by szekt »

alexchrome wrote:
藍絲 mode : 點解咁多差人唔dup凈係dup佢? 一定係做左d衰野先比人dup啦

狗官 mode : 條片只係睇到成件事嘅小部份又剪接過 , 難以單憑片段判斷 , 示威者制服警方時,將他們壓在地上,難免會有擦傷,但不會有太大傷害, 如果示威者太斯文會「做唔到野」市民已十分忍讓及克制,希望警察體諒

警渣 mode :「佔領」行動變得無了期,前線示威者所受的壓力巨大,示威者也是人,受太大壓力隨時「爆煲」,毆打警察屬個別事件,重申示威者係「光明磊落」。
GG 特手 ^:)^ ^:)^ ^:)^
Fuji

Post by Fuji »

szekt wrote:
alexchrome wrote:

GG 特手 ^:)^ ^:)^ ^:)^
68G :-bd
Post Reply