星期六邊條友擺咁大個箱喺我屋企門口。。。

歡迎開開心心齊吹水

星期六邊條友擺咁大個箱喺我屋企門口。。。

文章炒飯俠 » 週六 12月 30, 2017 6:58 pm

服役7 年幾的pan 仔 42v20 plasma 收工, 終於可一嘗4k...... :onion120: :onion120: :onion120: :onion120: :onion120:
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
頭像
炒飯俠

Re: 星期六邊條友擺咁大個箱喺我屋企門口。。。

文章Free Man » 週六 12月 30, 2017 9:35 pm

Free Man

文章炒飯俠 » 週日 12月 31, 2017 7:33 am

Free Man 寫::ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
Demos http://4kmedia.org/ ;)

感謝 :D
頭像
炒飯俠

文章炒飯俠 » 週日 12月 31, 2017 7:35 am

部Panasonic Viera TX-P42V20 服役7 年幾,終於在畫面正中出現一條一吋多的紫色線,正式榮休。

而家換電視當然換4k 啦,其實我一直都鍾情Panasonic 嘅,但睇左 友台嘅師兄討論,都係話呢期呢個吋數嘅電視 Sony 較為優勝,打去某鋪問,佢地話好多order, 要落就快,再遲就趕得切送貨,都趕唔切2017 年內安裝,即刻嗱嗱聲出單,希望年結前標返個尾會。

28 號落order,30 號送貨+安裝,部電視中午4點幾送到,師父夜晚9點半先到,師父聖誕積埋好多單忙到甩轆,仲話我係佢2017 年最後一個客,感謝師父勞碌咁夜都仲趕來為小弟set 機。

終一嘗4k 滋味,配上之前black friday 購入的UBP-X800 (笨唔係早有預謀上4k,係部野實在太抵),試隻Pacific Rim,畫面清晰細膩原來真係非筆墨能形容。

夜晚晚都忍唔住要睇埋套Sully 先肯瞓。
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
頭像
炒飯俠

文章bobby chu » 週日 12月 31, 2017 9:57 am

:onion93:
圖檔
頭像
bobby chu

文章sorry » 週日 12月 31, 2017 11:20 am

:onion202: :onion202: :onion202:
圖檔圖檔圖檔圖檔
頭像
sorry

文章frankiepoon » 週日 12月 31, 2017 5:10 pm

:ymparty: :ymparty: :ymparty:
頭像
frankiepoon

文章v234567 » 週一 1月 01, 2018 8:31 am

:onion94: :onion94: :onion94:
圖檔
頭像
v234567

文章RCHK » 週二 1月 02, 2018 11:47 am

:onion202: :onion202: :onion202:
頭像
RCHK

文章nomed » 週三 1月 03, 2018 12:39 am

好能耐冇見呢D posts :))
頭像
nomed

下一頁

回到 開心吹水區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 7 位訪客