新圖片顯示功能: [light]

歡迎開開心心齊吹水

Re: 新圖片顯示功能: [light]

文章Fuji » 週五 11月 07, 2014 8:00 am

Test
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
頭像
Fuji

文章韋信 » 週五 11月 07, 2014 5:29 pm

Support subsilver theme now.
頭像
韋信

文章alexchrome » 週四 11月 20, 2014 11:00 am

:-bd :-bd :-bd :-bd
圖檔
頭像
alexchrome

文章Fuji » 週四 11月 20, 2014 7:50 pm

:-bd
頭像
Fuji

文章alexchrome » 週五 11月 21, 2014 10:18 am

Fuji 寫::-bd

very good :-bd :-bd :-bd
圖檔
頭像
alexchrome

文章韋信 » 週三 11月 26, 2014 2:10 pm

lightbox 功能一直用唔到落 mobile theme 既 attachment。原因係 mobile theme 既 code 有個好奇怪現像,可能係 bug,但礙於 attachment 本身用 .html,用唔到 php code 去修正。我宣布呢個 lightbox 功能用唔上 mobile 既 attachment 上。亦唔會再花時間搞。 :onion30:

但有少少修改,希望幫到大家。依家 mobile 上既 attachment 可以點落去,即 desktop 術語叫 click。點左之後圖片會喺一個新 tab 上開啟,大家睇完之後閂返個 tab 就可以。

為方便瀏灠,圖片預覽亦相對地縮小了。
頭像
韋信

文章mtr » 週二 10月 06, 2015 12:16 pm

test if "light" function works on GIFs

頭像
mtr

文章alexchrome » 週三 4月 13, 2016 11:38 am

:fuck: :fuck: :fuck:
圖檔
頭像
alexchrome

上一頁

回到 開心吹水區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 6 位訪客