陳醫生仁心仁術,黃醫生正仆街

歡迎開開心心齊吹水

Re: 陳醫生仁心仁術,黃醫生正仆街

文章韋信 » 週一 3月 07, 2016 4:40 pm

alexchrome 寫:
DonDon 寫:
韋信 寫:
trytrysin 寫:
Evan 寫:
韋信 寫:
Evan 寫:
韋信 寫:
milo 寫:原來由頭到尾都係仆街一條 :fuck: :fuck: :fuck: :fuck:

其實係乜水? 你地識佢? :-? :-? :-? :-?

唔識喎,應該識佢?好出名架? :onion14:

ng g :-? :-?

你上去幫襯佢咪知囉,話係 on099 既會員可能有八折添 :))

無乜事都唔想睇醫生 :p :p

冇事冇幹走去睇大夫,貪吉利咩? :onion85:

body check都無$去做... :( :(

Many members here can check your body FOC 8-x 8-x 8-x 8-x 8-x

咩叫 FOC? :-B

free of charge :fuck: :fuck:

RED LEAF WEST MAN NG 6 ENGLISH :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck:

You can check my west English FOC :onion116:
頭像
韋信

文章trytrysin » 週一 3月 07, 2016 4:53 pm

韋信 寫:
DonDon 寫:
韋信 寫:
Evan 寫:
韋信 寫:
Evan 寫:
韋信 寫:
milo 寫:原來由頭到尾都係仆街一條 :fuck: :fuck: :fuck: :fuck:

其實係乜水? 你地識佢? :-? :-? :-? :-?

唔識喎,應該識佢?好出名架? :onion14:

ng g :-? :-?

你上去幫襯佢咪知囉,話係 on099 既會員可能有八折添 :))

無乜事都唔想睇醫生 :p :p

冇事冇幹走去睇大夫,貪吉利咩? :onion85:

body check都無$去做... :( :(

Many members here can check your body FOC 8-x 8-x 8-x 8-x 8-x

咩叫 FOC? :-B

free of charge :fuck: :fuck:

RED LEAF WEST MAN NG 6 ENGLISH :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck:

You can check my west English FOC :onion116:

西人唔解, 我都唔明 :onion31: :onion31:
頭像
trytrysin

文章alexchrome » 週二 3月 08, 2016 1:08 am

係fb見黃醫生有特登開a/c回應 , 好希望佢都可以係度回應下 ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
圖檔
頭像
alexchrome

文章Evan » 週二 3月 08, 2016 9:06 am

alexchrome 寫:係fb見黃醫生有特登開a/c回應 , 好希望佢都可以係度回應下 ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^

回應咩? :D
頭像
Evan

文章韋信 » 週二 3月 08, 2016 11:50 am

Evan 寫:
alexchrome 寫:係fb見黃醫生有特登開a/c回應 , 好希望佢都可以係度回應下 ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^

回應件事定回應佢既人格? :-@
頭像
韋信

文章milo » 週二 3月 08, 2016 12:51 pm

韋信 寫:
Evan 寫:

你地識個仆街架咩?
頭像
milo

文章alexchrome » 週二 3月 08, 2016 2:37 pm

milo 寫:
韋信 寫:
Evan 寫:

你地識個仆街架咩?

NG 6 ;;)
圖檔
頭像
alexchrome

文章DonDon » 週二 3月 08, 2016 3:41 pm

milo 寫:
韋信 寫:
Evan 寫:

你地識個仆街架咩?

NG 6 ;;)

FB link pls :fuck:
圖檔
頭像
DonDon

文章韋信 » 週二 3月 08, 2016 5:34 pm

milo 寫:
韋信 寫:
Evan 寫:

你地識個仆街架咩?

識,佢姓黃,係做醫生吖嘛 :@)
頭像
韋信

文章alexchrome » 週三 3月 16, 2016 3:12 pm

韋信 寫:
milo 寫:
韋信 寫:
Evan 寫:

你地識個仆街架咩?

識,佢姓黃,係做醫生吖嘛 :@)

^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
圖檔
頭像
alexchrome

上一頁下一頁

回到 開心吹水區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客