陳醫生仁心仁術,黃醫生正仆街

歡迎開開心心齊吹水

Re: 陳醫生仁心仁術,黃醫生正仆街

文章bobby chu » 週一 6月 20, 2016 2:20 pm

alexchrome 寫:
bobby chu 寫:
szekt 寫::fuck: :fuck: :fuck:

:fuck: :fuck: :fuck:

琴日行過見請人喎。。 :-*

你乜事要睇黃e生?

睇唔睇到我寫<行過>,你快啲去睇E生就真,不過建議唔好搵嗰位E生。。 :D :D :D
圖檔
頭像
bobby chu

文章alexchrome » 週一 6月 20, 2016 2:55 pm

szekt 寫::fuck: :fuck: :fuck:

:fuck: :fuck: :fuck:

琴日行過見請人喎。。 :-*

你乜事要睇黃e生?

睇唔睇到我寫<行過>,你快啲去睇E生就真,不過建議唔好搵嗰位E生。。 :D :D :D

放心 , 我好少去個區
圖檔
頭像
alexchrome

文章milo » 週一 6月 20, 2016 3:54 pm

咬住唔放 :fuck: :fuck: :fuck: :fuck:

btw, 黃醫生正仆街 :)) :)) :)) :))
頭像
milo

文章alexchrome » 週一 6月 20, 2016 3:59 pm

milo 寫:咬住唔放 :fuck: :fuck: :fuck: :fuck:

咬 mug q? :-? :-? :-? :-?
why you sure 黃醫生正仆街? any 料爆?? ^:)^ ^:)^ ^:)^
圖檔
頭像
alexchrome

文章milo » 週一 6月 20, 2016 4:01 pm

milo 寫:咬住唔放 :fuck: :fuck: :fuck: :fuck:

why you sure 黃醫生正仆街? any 料爆?? ^:)^ ^:)^ ^:)^

no , I only feel the subject 黃醫生正仆街 very funny, that's all
頭像
milo

文章alexchrome » 週一 6月 20, 2016 4:07 pm

milo 寫:

no , I only feel the subject 黃醫生正仆街 very funny, that's all

有冇黃e生病人?
圖檔
頭像
alexchrome

文章韋信 » 週四 11月 22, 2018 7:46 pm

黃醫生正仆街
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
頭像
韋信

文章韋信 » 週四 11月 22, 2018 7:56 pm

頭像
韋信

上一頁

回到 開心吹水區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 16 位訪客